logo vavin 2Wat verstaan we onder huidverbetering?

Ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën dat zijn huidproblemen die we met huid verbeterende behandelingen op kunnen lossen. Dit zijn specialistische behandelingen die gericht zijn op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid.

Bij behandelingen voor huidverbetering worden, in hogere concentraties, speciale ingrediënten gebruikt. De processen voor huidverbetering vinden diep in de huid plaats waardoor natuurlijke huidcelactiviteit positief wordt beïnvloed. De resultaten van deze behandelingen zijn vaak indrukwekkend.

Pas na een uitgebreid intakegesprek en een grondige huidanalyse, zal er een advies uitbracht worden op basis waarvan een behandelplan opgesteld zal worden. Elke behandeling is dus op maat gemaakt voor uw huid.

We werken voor huidverbetering in ons instituut met producten van het merk Vavin, een Nederlands bedrijf dat huidverbeteringsproducten heeft ontwikkeld waarbij het natuurlijk functioneren van de huid voorop staat. Deze producten bevatten een hoge dosering actieve werkstoffen. Zij ondersteunen het natuurlijk functioneren van de huid en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid.  Met de juiste samenstelling en de krachtige werking van de hoogwaardige grondstoffen in de producten van Vavin wordt voor iederereen huidverbetering gerealiseerd.

logo_vavin

 

   Huidverbeterende behandelingen

 

Japanse Facelift massage

De Japanse facelift behandeling is een complete behandeling die voor een groot deel bestaat uit masseren. De massage heeft oosterse achtergronden waarbij verschillende massagetechnieken zoals accupunctuur pressure, lymfedrainage en bindweefselmassage worden gebruikt.

Deze behandeling heeft een enorm facelift effect. Zonder botox of chirurgie krijgt u toch een strakkere huid die er jonger uitziet. De wenkbrauwen worden gelift, de lip huid wordt strakker en het gehele gezicht ziet er stralender uit. Door de verbeterde doorbloeding bruist de huid van nieuwe energie.

Naast de huid verbeterende effecten van de behandeling ervaren klanten de behandeling ook als zeer ontspannend.

Bij de Japanse facelift behandeling wordt ook door het haar gemasseerd. Dus maak uw afspraak bij de kapper na deze behandeling.

VAVIN Behandeling Duur Prijs
Vavin gezichtsbehandeling 45 minuten € 62,50
Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, masker en dag- en nachtcrème
Vavin gezichtsbehandeling Plus 60 minuten € 69,50
Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, massage, masker en dag- en nachtcrème
 Behandeling bij Rosacea en eczeem  45 minuten € 62,50
 Behandeling gericht op de huidklachten
Behandeling Prijs
Japanse facelift € 82,50