Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LavieSage Nutricosmetics

Wat u aan de buitenkant graag wilt zien, moet via de binnenkant gecreëerd worden.
Het lijkt steeds lastiger om uit onze huidige, aangepaste voeding, voldoende bouwstoffen te halen. Dat is niet zo vreemd want ons voedingspatroon is in de afgelopen 50 jaar drastisch veranderd. Steeds vaker neemt industriële voeding de plaats in van de ‘puur natuur’ voeding. Synthetische ingrediënten hebben echter nooit zonlicht gezien en bevatten geen fotonen, dus geen energie.

LavieSage Nutricosmetics zijn ontwikkeld om uw huid en uw huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Behalve visolie bevatten de supplementen geen enkel dierlijk bestanddeel. Evenmin worden synthetische ingrediënten gebruikt. De absorptie van natuurlijke ingrediënten is minstens 4 x beter dan van synthetische ingrediënten.

De Nutricosmetics van LavieSage leggen de nadruk op schoonheid en balans van binnenuit. De huid laat immers zien hoe ons lichaam van binnenuit functioneert. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling en voldoende opnamecapaciteit van de darmen zijn de belangrijkste voorwaarden voor een goede huidconditie.
Bovendien geldt dat producten die de collageenaanmaak van uw huid verbeteren, dat automatisch ook doen voor uw bloedvaten en botten. Anti-oxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen.

LavieSage producten staan garant voor resultaat!