Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Medische pigmentatie met de mooiste technieken en pigmenten

Tepelhof pigmentatie wordt vaak toepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Na deze ingreep ontbreekt vaak de tepelhof. Dit kan gedeeltelijk zijn maar ook kan de borst geheel zonder tepel zijn. Bij een borstverkleining zie je vaak een (wit) litteken rondom de tepelhof met een lijn naar de onderkant van de borst. Soms is ook een deel van de tepelhof haar kleur verloren.

Met behulp van medische pigmentatie kan de tepelhof worden gereconstrueerd. Bij een tepelhof pigmentatie wordt er met drie of vier kleuren pigment gewerkt om zo een zo natuurlijk mogelijk ogende, driedimensionale tepel te maken. Het resultaat is fantastisch.

 

Een tepelhofreconstructie bestaat uit drie behandelingen met een tussenperiode van zes weken. Samen met u kiezen we de gewenste kleuren die het beste aansluiten bij uw originele tepelkleur.

Het pigmenteren van de tepel is een belangrijke stap naar een visueel maar ook emotioneel herstel. Het is The Finishing Touch.

Het is belangrijk dat de periode tussen de eerste medische pigmentatie behandeling en de laatste chemobehandeling minimaal 12 maanden bedraagt.

 

 Borst 2

 

Medische pigmentatie Areola  Prijs
Unilaterale behandeling € 375,00
Bilaterale behandeling € 475,00